Hvem kan eje et guldnummer?

Alle kan eje et guldnummer. Alle vores telefonnumre kan overdrages til både privat- og erhvervskunder.

Et guldnummer tiltrækker sig opmærksomhed, når det bliver sagt højt. "Det var godt nok et nemt nummer" efterfulgt af et smil, er en god start i dit møde med en ny person.

Mange familier vælger at have telefonnumre til hele familien, der minder om hinanden. Et guldnummer er for livet - så behøver du aldrig at skifte telefonnummer igen.

Hvor smart er det ikke, at du kan havet tlf. nr. 91 99 99 01, din kone 91 99 99 02 og dit barn 91 99 99 03? Nummerserier er således velegnede til virksomheder, der ønsker en fælles identitet.

På nuværende tidspunkt har vi blandt andet: 93 93 93 94, 93 93 93 95 og 93 93 93 96. 

Skal jeg have et bestemt teleselskab, hvis jeg køber et guldnummer?

Nej – køber du dit guldnummer her, binder vi dig ikke til noget teleselskab. Du kan således frit overdrage dit nummer til hvilket som helst teleselskab.

Hvor kan man ellers få guldnumre?

Det bliver sværere og sværere at få fat i et guldnummer. Derfor er der mange selskaber, der ikke længere tilbyder det. Det er dog diskuterbart, om man kan kalde disse numre for guldnumre. Oftest er de ikke særligt lette at huske, og det kan være svært at se, hvordan numrene berettiger betegnelsen "guldnummer". Man kan dog være heldig engang imellem.

Du kan købe et guldnummer hos følgende teleselskaber:

3 - 500 kr.

Call Me - 999 kr.

CBB Mobil - 399 kr.

Fullrate - 299 kr.

Hos følgende teleselskaber kan du ikke længere købe et guldnummer online:

Telenor

Telia

Telmore

Oister.

TDC (Yousee)

Hvis du ikke har held hos teleselskaberne, kan vi hjælpe dig. Vi har alle slags guldnumre i alle prisklasser. Vores priser starter fra 499,- og disse numre er langt nemmere og pænere end de, du finder hos teleselskaberne.

Kontakt os på tlf. 93 93 93 92 eller info@firmanumre.dk hvis du ønsker en nummerserie. Vi har mange sammenhængende numre, der ikke er offentliggjort på hjemmesiden.

Vi har nummerserier til både private og erhverv i alle prisklasser. Tilføj din kommentar

Alle kommentarer gennemses